Publications 2010

  1. Lutz Bornman, Loet Leydesdorff, Peter van den Besselaar, A Meta-evaluation of Scientific Research Proposals: Different Ways of Comparing Rejected to Awarded Applications. Journal of Informetrics 4 (2010) 3 pp.211-220
  2. Robert Braam & Peter van den Besselaar, Life cycles of research groups: the case of CWTS. Research Evaluation 19 (2010). Pp 173-184
  3. Ben Martin, Peter van den Besselaar et al, Towards a bibliometric database for the social sciences and humanities. A report for DFG, ESRC, AHRC, NWO, ANR and ESF. (2010)
  4. Pleun van Arensbergen, Mark Pen, Leonie van Drooge, Jack Spaapen, Peter van den Besselaar. Evaluation Research in Context: Law. Den Haag, ERiC project, 2010
  5. Peter van den Besselaar, Research funding as selection. World Social Sciences Report. Geneve, Unesco 2010 pp 267-268. (also in Spanish and Chinese).
  6. Barend van der Meulen, Floortje Daemen, Leonie van Drooge, Stefan de Jong, Jack Spaapen, Frank Wamelink, Peter van den Besselaar. Evaluation Research in Context: Architecture. Den Haag, ERiC project, 2010
  7. ERiC: Evaluating the social relevance of academic research: a guide. Den Haag, 2010 (ook in het Nederlands: ERiC: Evaluatie van de maatschappelijke relevantie van wetenschappelijk onderzoek: een handleiding. Den Haag, 2010)